Menu sluiten
Menu

Blader door een greep uit ons werk…

Overige uitgaven

Rietstaete

Leven in een meesterwerk in de Kop van Overijssel. ‘Rietstaete’ is de gedroomde achtertuin. Een brochure om van te watertanden, een coproductie met onze partners van FennArt.

Inkijkexemplaar

Wooncatalogus

Voorbeeldboek als ‘lekkermakertje’ voor potentiële kopers van een kavel in de nieuwe Steenwijker woonwijk Van den Kornputkwartier. Opdrachtgever: gemeente Steenwijkerland.

Inkijkexemplaar

Terzake

Kleurrijk zakenblad onder de vlag van Businessclub e.a. partijen, voor ondernemers in de gemeente Steenwijkerland. Informatie & human interest. De papieren versie is vervangen voor ‘n digitale editie.

Inkijkexemplaar

Wonen met Meerwaarde

‘Wonen met Meerwaarde’ is een wervend full colour magazine voor toekomstig inwoners van de gemeente Steenwijkerland. De uitgave is onderdeel van een complete campagne, inclusief redactie van flyers, abri’s, advertenties en website www.wonenmetmeerwaarde.nl. Opdrachtgever: Gemeente Steenwijkerland. Vormgeving & regie: Reclamestudio Rise ’n Shine Giethoorn.

Inkijkexemplaar

Op de punterwerf…

Een werf van nu met de sfeer van toen. Dat typeert het familiebedrijf Wildeboer. Een
legendarisch geslacht van punterbouwers in Giethoorn. Een visitekaartje in woord en beeld.

Inkijkexemplaar

Hoeve Boschoord

Opnieuw beginnen kan in Hoeve Boschoord. Behandelcentrum op het grensvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie in Zuidwest-Drenthe. Opname betekent een nieuwe kans in de maatschappij en voor ’t gros van cliënten een laatste strohalm. We produceren al vele jaren grote en kleinere uitgaven in opdracht van Hoeve Boschoord, in nauwe samenwerking met het betrokken team van FennArt Reclame-Marketing BV.

Inkijkexemplaar

Zorgbedrijf Oranjeborg

Oranjeborg is een kleinschalig zorgbedrijf, gehuisvest in de Drentse gemeente Westerveld. De zorginstelling biedt 24-uurs opvang voor verstandelijk beperkte, (jong)volwassen mannen en woon- en werkbegeleiding op maat. Benieuwd? Blader voor een eerste kennismaking door de folder, opnieuw een coproductie met FennArt Reclame-Marketing BV.

Inkijkexemplaar

Nieuw leven voor Moeras

In opdracht van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten verzorgden we de (eind)redactie van ‘Nieuw leven voor Moeras, Layman’s rapport’. De uitgave – brochure en flyer – is onderdeel van het Europese LIFE project en daarom ook in een Engelse versie verkrijgbaar.

Inkijkexemplaar

Crematorium Kranenburg

De dood, daar denken we niet graag aan. Het was daarom een bijzondere uitdaging om dit gevoelige onderwerp te verpakken in een respectvolle en tegelijk informatieve uitgave. Deze stijlvolle brochure (FennArt Reclame-Marketing BV verzorgde de ‘looks’) laat in woord en beeld zien wat de mogelijkheden zijn van een persoonlijke uitvaart bij het Zwolse crematorium, maar geeft ook tekst en uitleg over het crematieproces, gedenkplaatsen en asbestemming.

Inkijkexemplaar

75 jaar Fredeshiem

We hadden een aandeel in het jubileumboek “75 jaar Fredeshiem”, het doopsgezinde broederschapshuis op De Bult (Overijssel).

Inkijkexemplaar